5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT شیوع بیماری سل در ایران EXPLAINED

5 Simple Statements About شیوع بیماری سل در ایران Explained

5 Simple Statements About شیوع بیماری سل در ایران Explained

Blog Article

درمانی که در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد چندان تفاوتی به علم پزشکی ندارد. در طب سنتی هم درمان بر پایه‌ی اجتناب از گلوتن انجام می‌شود.

اگر شما بیماری سلیاک مقاوم دارید، ممکن است علائم شدید داشته‌باشید یا علائم شما ممکن است کاهش‌یابد، اما پس از مدتی دوباره عود کند. در هر صورت، التهاب روده‌ی کوچک شما بهبود نمی‌یابد. در این حالت، احتمالا به ارزیابی بیشتر در یک مرکز تخصصی نیاز دارید. بیماری سلیاک مقاوم می‌تواند کاملا جدی باشد و در حال حاضر هیچ درمان اثبات‌شده‌ای برای آن وجود‌ندارد.

از رایج‌ترین این تست‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد:

محققان تخمین می‌زنند که تنها ۲۰ درصد از افراد مبتلا به بیماری سلیاک ممکن است تشخیص داده‌شوند.

با توجه به حساسیت حوزه سلامت تمام تلاش خود را می‌کنیم تا مطالبی معتبر و تأییدشده در اختیار شما قرار دهیم. از‌این‌رو برای انتشار

یونس گفت: ۱۴۰۲/۱۱/۲۹ در ۸:۲۱ ب٫ظ من به این بیماری دچار هستم و در کنار این بیماری کلیه هام دفع پروتئین دارند، عملا من هیچ غذایی نمیتونم مصرف کنم غذای بدون گلوتن هم تو شهر ما وجود نداره

پزشکان ممکن است دو آزمایش زیر را برای تشخیص بیماری سلیاک برای شما توصیه‌کنند.

بیماری سل، معمولاً در افرادی که به بیماری‌های ضعف سیستم ایمنی مبتلا هستند، این نقاط بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

دانه و نشاسته که در رژیم غذایی بدون گلوتن مجاز است، عبارتند از:

عدم تحمل لاکتوز: آسیب به روده‌ی کوچک شما ممکن است موجب شود که پس از خوردن غذاهای لبنی حاوی لاکتوز، حتی اگر حاوی گلوتن نیز نباشند درد شکمی و اسهال را تجربه کنید. بعد از اینکه آسیب وارده به روده‌ی شما بهبود یافت، ممکن است بتوانید دوباره محصولات لبنی را بخورید.

همچنین اگر فرزند شما رنگ‌پریده یا تحریک‌پذیر است و یا اگر دچار تاخیر در رشد شود و یا شکم متورم و مدفوع بدبو و حجیم داشته‌باشد، با پزشک کودک خود مشورت کنید.

آزمایش ادرار: اگر بیماری سل، مثانه را درگیر کند، در آزمایش ادرار سلول‌های چربی قابل تشخیص هستند.

سل بیماری زال دومین علت شایع مرگ ناشی از بیماری‌های عفونی پس از مرگ به علت اچ‌آی‌وی/ایدز است.[۱۱] تعداد مطلق موارد ابتلا به سل (شیوع) از سال ۲۰۰۵ رو به کاهش بوده‌ است. موارد جدید سل (بروز) از سال ۲۰۰۲، کاهش یافته‌ است[۶] مخصوصا چین که پیشرفت چشمگیری داشته‌ است. چین میزان مرگ و میر ناشی از سل خود را بین سال‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۱۰ حدود ۸۰٪ کاهش داده است.[۸۵] سل در کشورهای در حال توسعه شایع‌تر است. حدود ۸۰٪ از جمعیت بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی در آزمون توبرکولین، تست مثبت داشته‌اند اما تنها ۵-۱۰٪ از جمعیت آمریکا آزمون مثبت داشته‌اند.

در سال ۲۰۰۷، کشور دارای بیشترین میزان شیوع تخمینی سل، سوازیلند با ۱٬۲۰۰ مورد در هر ۱۰۰٬۰۰۰ نفر بود. هند در کل بیشترین میزان شیوع را با ۲٫۰ میلیون مورد جدید داشت.

Report this page